Хип-хоп парчета от 90-те години ще разтанцуват този петък посетителите в КОМО клуб! Тематичната вечер ще ни припомни много от емблематичните хитове от последното десетилетие на 20 век и не само. За това ще помогне и диджей Popcorn, който има богат опит в тази сфера. Красимир Дишков е добре познат на пловдивчани, тъй като бе резидент на клубовете “Брилянтин” и “Vogue”. Неговите партита винаги са съпроводени с много танци и свършват в малките часове на нощта. 

В петък вечер ще чуем някои от хитовете на 50 Cent, Dr.Dre, Eminem, Shaggy, а вечерта няма как да мине и без култовия 2pak! Диджей Popcor ще миксира песни като „In the Club”, “Candy Shop” и още много други хитове, коиълниха дискотеките и предизвикваха истински фурор! Време е да си сложите изсулените скъсани дънки, цветните шапки и да се забавлявате заедно с ретро хип хоп песните в KOMO club!

Партито в клуба продължава и в събота вечер, когато зад пулта ще застане диджей Rocco! Той също е работил в много от клубовете под тепета, а музиката, която пуска е в ретро насока.  Предстои отново култово парти с много хитове, танци и горещи промоции!

 

В заведението Happy Hour започва още от 22 часа и продължава до 1 след полунощ. КОМО клуб се намира на улица „Неофит Рилски” 17 А, а телефонът за резервации е 0876 45 45 45!