Тази седмица ще има греховен край – фолк певицата Преслава идва в Пловдив. Чаровната брюнетка ще има участие в събота вечерта по специална покана от клуб 7 Sins. Певицата покори цяла България с невероятен талант и усмивка. Песните й оглавяват музикалните класации у нас и бързо се превръщат в неизменна част от всяко парти. Последните й хитове: „Без теб” и „Няма да пиша”, бързо станаха любими на феновете. 

През изминалата година Преслава доказа, че има всестранно развит талант – тя взе участие в телевизионното шоу „Като две капки вода” и се справи блестящо с имитацията на редица световноизвестни изпълнители, като Тина Търнър и Риана.  С превъплъщенията си тя успя да спечели и рокаджията Фънки, който остана пленен от таланта й.

Едно е сигурно, партито в клуб 7 Sins в събота вечер ще е много горещо! Преслава ще изпълни не само новите си хитове, но и някои от класиките в жанра, с които проби в поп фолка.  Красавицата е подготвила и изненади за феновете на другите стилове музика. Богат репертоар, който гарантира забавление до сутринта.

Тази вечер, ден преди участието на Преслава под тепетата пристига и друг много обичан поп фолк изпълнител – Джордан!  Той ще изпълни песните си в клуб 7 Sins в петък вечерта. С него на сцената ще излязат и страхотните танцьори от клуба, които са подготвили специална хореография.

Другата седмица феновете на поп фолка под тепетата също ще бъдат приятно изненадани. На 3 февруари участие в клуб 7 Sins ще има Андреа. Половинката на Кубрат Пулев е подготвила уникално шоу, с което ще взриви заведението.  Следващата вечер – на 4 януари, гост-изпълнител в 7 Sins ще бъде Емилия – предстои още една греховна седмица!

Горещи партита в клуб 7 Sins! Ето ги и тях...