Черната музика, лоши момчета и много брейк…това очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black” в W Club във вторник вечерта! Специално за събитието под тепетата пристигат и „Loshite”, които останаха в родната хип-хоп история с много емблематични песни.

„Страстно гледаш ме ти. Гледаш моите очи. Аз не те харесвам, а ти предлагаш ми пари…” няма как да не помните този рефрен от песента на групата с рапъра Мишо Шамара. Песента „Не искам да съм с теб” бе абсолютен хит у нас и не минаваше  парти, в което някой да не припява емблематичната песен. На сцената на W Club рапърите ще изпълнят и другите си големи хитове като „Бегачки”, „Като преди”, „Хайде, спри ни” и още много други. Момчетата знаят да рапират, а танцьорите от балет „Sugar wings” са подготвили уникални хореографии, с които ще ви вземат дъха.

Миналият вторник рапърът Dee изпълни новата си песен „Моre” специално за пловдивчани в W Club, a малко преди това хип-хоп легендите на „Ъпсурт” също взеха участие в черните партита. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч успяха да разтанцуват цялото заведение.

През ноември специален гост в W Club бе Мария Илиева, а седмица преди нея рапърът Alex P разтърси пловдивчани с хита си “Belucci”.

Освен „Loshite” тази седмица в Пловдив ще гостува и поп дивата Жана Бергендорф. Певицата участва преди месец в реалити формата „Vip Brother”, но това не и попречи да подготви много нови проекти. Чаровната изпълнителка стана популярна с победата си в “X Factor” и от тогава не спира да изненадва само с хитове.

Припомняме ви, че в Новогодишната нощ гостите на заведението ще се насладят на компанията на поп звездата Дарина Йотова – DARA.

TrafficNews.bg