Нов нощен клуб с изкушаващото име „Седем гряха” отваря врати навръх Никулден.  „7 Sins” се намира на бул. „Санкт Петербург” 131 , на мястото на затворения „Хибрид”.  През последните две седмици в сградата тече денонощен ремонт, като визията на фасадата и на вътрешността на бара коренно се променя.

Новите собственици са избрали екстравагантен декор, а в момента се монтира изцяло ново озвучаване, което ще осигури внушителен саунд. Специален гост на „grand opening” ще бъде едно от най- големите изкушения на „Пайнер” – Мария. Гостите на клуба ги очаква и друга изненада на празника – всеки посетител, който носи името Николай, ще плати само 50% от сметката, която е направил.

В следващите дни на сцената на „7 Sins” ще се качат Емануела, Фики и Джена. В четвъртък студентите ще влизат в дискотеката без вход.

На Никулден ще бъде даден старт и на специална игра в социалната мрежа, като един от посетителите харесали фейсбук страницата на „7 Sins”, ще получи подарък една от лимитираните ВИП карти на клуба.

TrafficNews.bg