Дегустация на биовината на изба "Едоардо Миролио" организират утре вечер в ресторант "Porky's". Производителят ще представи няколко бели и червени купажа, както и розе, произведени от сертифицирани насаждения, в които не са използвани торове, пестициди и хербициди. 

Гостите на новия, но вече спечелил сериозна популярност сред чревоугодниците BBQ ресторант, могат да съчетаят  вината от селекцията с някое от десетките изкушения в менюто, ползвайки съветите на експертите, които ще бъдат там. 

Четвъртък ще стане запазен ден за дегустации, като известни български винарски изби ще представят продуктите си. 

Все още стои открито и предизвикателството, отправено от "Porky's" към феновете на обилното хранене. Условията на играта са лесни – състезателят изяжда 30 кюфтета в рамките на 60 минути и печели вечеря за приятели в размер на 50 лева, а кюфтетата са за сметка на заведението. Ако клиентът не е преценил правилно възможностите си и не успее да се справи с кюфтетата, те ще бъдат добавени към сметката му.

"Засега клиентите само се заканват, но все още никой не е събрал кураж да поеме ръкавицата", коментират от ресторанта. 

TrafficNews.bg