Автомобил окупира тротоар в центъра на Пловдив и запрати всички пешеходци на пътното платно. Наглото паркиране принудило всеки преминаващ, включително майки с детски колички, да крачат по паветата на улица „Петко Каравелов”.  

,,Идвах от задната част на автомобила и се наложи да изчакам няколко коли да преминат, защото можеше да се заобиколи само от страната на пътното платно”, сигнализира читател на TrafficNews.bg, който ни изпрати снимка на нарушителя.

,,Поздравих го за атрактивния паркинг. Беше  сравнително млад, около 30-35 г., почувства се поласкан. Уведомих го, че  в момента е задължил всеки пешеходец да премине през пътното платно, независимо от посоката  на движение. За майки с колички няма да говорим!”, разказва възмутеният ни читател.

Отговорът на шофьора бил, че е „за малко”.

Читателят ни със съжаление осъзнал, че за водачът е „твърде късно да се научи на елементарно възпитание” и елементарните правила от Закона за движение по пътищата.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.