Пороят, който се изля в първия ден от лятото, прогони пловдивчани от парковете и Главната и те по стар обичай хукнаха към мола. Магазинът се напълни като по Коледа, макар че сме краят на юни. По входовете на търговския център се образуваха дълги опашки от автомобили, собствениците, на които се надяваха да намерят празно място в подземния паркинг. Там обаче всички паркоместа са заети, включително и тези, предназначени за хора с увреждания. 

В сините боксове естествено инвалиди няма, там са паркирали най- наглите посетители на моля, за които правилата са само досадна подробност, която тях не ги касае. В крайна сметка след като си дали 50-100 бона за кола, защо трябва да спазваш същите закони, които спазват хората с автомобили за 4-5 хиляди лева?!

Друг въпрос е какво прави администрацията на търговския център, за да попречи на нарушителите. Очевидно -нищо! Охранителите се занимават само с това да се пречи на движението в паркинга, тъй като по този начин намалява потокът от клиенти. Колкото до инвалидите- тях кучета ги яли.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

TrafficNews.bg