И тази седмица тематичното Throwback Thursday парти в W Club Пловдив ще бъде повече от впечатляващо. Четвъртък вечер всички  посетителите на заведението ще имат възможността да избухнат заедно с рапърите Уош Мс и Майки Флекс, които ще бъдат специални гости и ще разтърсят сцената на един от най-посещаваните клубове под тепетата. 

Стефан Иванов, който е по-известен под псевдонима Уош Мс ще се забавлява заедно с най-верните си почитатели и специално за тях е приготвил програма, включваща най-големите му хитове.

Освен с музикалните си заложби, синът на емблематичният актьор Иван Иванов, нашумя и с участието си в предаването "ВИП Брадър", където се сдоби с национална слава и оттогава насам не може да се отърве от фенки. Това ни навежда на мисълта, че на партито Throwback Thursday W club ще се пръска по шевовете от красиви пловдивчанки, дошли да видят своя любимец.

Всички гости ще имат въузможността да се раздадат на макс с най-големи хитове на Уош МС, сред които "Кинтите в сак", "Я ги тупни тия", "Бягство", "Пари", "Марио", "Не искам да вървя напред без теб" и много други, както и да попеят заедно с рап изпълнителят. 

Зад пулта ще застане и невероятният DJ MIKEY FLEX, за да направи партито още по-незабравимо! Дамите от балета допълнително ще разгорещят летните страсти и обещават да кръстосат погледите на всички посетители с взривяваща хореография и секси тоалети.  

Припомняме, че само в четвъртък вечер пловдивчани могат да се пуснат по ретро вълната на емблематичното парти Throwback Thursdayамо, тъй като тогава в W Club зазвучават вечните рап хитове от 90-те години.

Вече две седмици подред тенденцията завладява всички посетители, които пълнят заведението и се раздават на макс на едни от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век изпълнени от Notorious BIG, 2Pac, Nas, Puff Daddy, Lil Kim, Lords of the Underground, Das EFX, DMX, Snoop Dog, Dr. Dre и още много други.

Известни имена на българската рап музика също стават част от тематичното парти всяка седмица!

Всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Ето и снимки от миналия четвъртък, когато специален гост бе Podnulevia: