Тази вечер W Club ще се превърне в снимачна площадка, а пловдивчани ще могат да станат част от първия български хип-хоп сериал Лъжливи рими! 

Затова ако някога, поне за малко сте си мечтали да се видите по телевизията и да се изявите като актьори – това е вашият момент! 

На 28.11. /сряда/ от 22:00ч. част от актьорите и екипа на продукцията ще гостуват в клуба за най-запомнящото се парти на сезон есен-зима 2018.

Всички гости на едно от най-посещаваните заведения под тепетата не само ще се забавляват под звуците на eдни от най-добрите хип-хоп парчета, а и ще участват в масови сцени, които ще се заснемат по време на партито, по случай финалът на продукцията и ще станат част от последния 13-ти епизод на сериала.



ПРОГРАМАТА:

Всичко започва още от входа на клуба, където ще ви очаква червен килим, прожектори, уелкъм дринк и специално изграден бекстейдж с репортерката Гергана Профирова, която ще ви вземе интервю, като най-интересните изказвания ще попаднат в 13-ти епизод или във видеото към събитието „ВЛЕЗ В СЕРИАЛА ЛЪЖЛИВИ РИМИ”.

След това програмата ще продължи с изпълненията на живо на нашумелия рап дует Зипо & Слаш, които ще изпеят едни от най-обичаните бг хип-хоп песни от миналото, но с нов аранжимент. След тях на сцената ще се качи туърк властелинката Мимс Бонева, заедно със страхотните момичета от нейния балет „BiterZzz”, които ще покажат защо са едни от най-предпочитаните на хип-хоп партита. И за да е тотална вечерта резидент на събитието ще е не кой да е, а един от най-добрите млади хип-хоп диджеи в страната - DJ Ganx. 

Звездното представяне се допълва от водещия на вечерта - Стоян Любенов, който наскоро спечели наградата ''Най-добър актьор'' на West Coast Film Festival в Малибу, САЩ за ролята си в „Лъжливи рими”. 

Дата и час: 28 ноември /сряда/ 22:00ч.
Тел. за резервации: 087 833 3330
Вход: свободен