Любимият на всички пловдивчани клуб W Garden вдига левела и вече ще работи и във вторник. Още от утре, всички посетители на заведението ще могат да се заредят с достатъчно парти настроение за началото на седмицата!

Старт на новото черно парти ще дадат рапърите Павел и Венци Венц, които обещават култова вечер, изпълнена с много положителни емоции, танци, усмивки и добро настроение. Добрите новини не свършват дотук, защото входът за всички посетители ще бъде свободен, а големи промоции ще изкушават парти маниаците.

 

Не пропускайте да се възползвате и от първия безплатен парти бус под тепетата. Колоритният транспорт ще бъде на разположение всяка вечер от понеделник до събота за клиенти на мегакомплекса 5POINTS.

Ето и двата маршрута, по които ще се движи парти бусът:

Първи маршрут:

-22:30 - Медицински общежития на ул. "Царевец" (на паркинга)
-22:40 - Потегляне
-22:50 - Медицински колеж (Мара Малеева) ул. "Бъгстон" 120
-23:05 - Потегляне към комплекса

Втори маршрут:

-23:40 - ПУ нова сграда на бул. "България" 236
-23:50 - Потегляне
-00:00 - ВХВП общежитията бул. "Марица" 10 ( зад блок 1)
-00:15 - Потегляне към комплекса

Богатата програма на W Garden продължава на 24.10 - четвъртък, когато ще се състои мега яко парти с DJ Toni, насочено към всички студенти в Пловдив. Не пропускайте да опитате невероятния вкус на наргилета Hookah Vision, които само тогава ще се предлагат две на цената на едно. Студентското парти ще изкушава и с големи промоции по джоба на всеки.

В петък 25.10 под светлините на прожекторите ще излязат Боро Първи и мега звездата Тита, а събота специални гости на W Garden ще бъдат DJ MASCOTA и MC MICKEY.