С двудневен парти маратон любимият на пловдивчани клуб W Garden ще отбележи своя 4-ти рожден ден. Специално за големия Birthday weekend, всички посетители ще бъдат посрещнати с уелкъм дринк, а вечерите ще бъдат осеяни с много изненади, летни емоции и добро настроение. 

На сцената на хитовия клуб ще се качат едни от най-известните имена в България, които ще заредят айляците на Пловдив със страхотна енергия, а градусът на купона допълнително ще вдигнат балет „W ladies”, които ще разгорещят още повече нощта.

Големите летни партита на W Garden започват още в петък! Точно в 22 часа на сцената на клуба ще се качи най-обичаният рап изпълнител и продуцент Криско. Той ще зарадва всички свои фенове с богата музикална програма, а кулминация на вечерта ще бъде най-новото му парче "Да или Не", което само за часове набра изключителна популярност. 

Гост на клуба в събота вечер, пък ще бъде диджей Маскота, който дава обещание да пренесе пловдивчани и гости на града в друго измерение и да сътвори истинско и незабравимо шоу. Майсторът на пулта ще излезе под светлините на прожекторите заедно с Mc Mickey & Mc So, а атмосферата ще бъде нажежена до краен предел.

Лятното зрелищно Birthday Party обединява музика, светлинни ефекти, атрактивна хореография, технологични иновации и дизайнерски аутфит. Не го пропускайте!

Всички, избрали да купонясват в някоя от другите парти локации, разположени в мегакомплекаса 5points.bg, също няма да скучаят. Клубовете готвят поредица от изненади, а посетителите могат да се насладят на атрактивната звездна програма и да се впуснат в обиколка и на трите заведения, като платят само един вход!

Bushido Club -  Азис

Кралят на поп фолка Азис и неговият бенд ще взривят публиката в петък вечер. 

Planeta Payner Club by Onyx - Джена и Камелия

Звездни гости и топ промоции предлага и заведението, известно като единственото в града със своите афтърпартита. Петък е отреден за Джена, а в събота купонът ще бъде дело на огън-момичето на поп фолка Камелия.

За да бъде удобството пълно, посетителите на 5points.bg ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб.