W Garden приветства лятото повече от подобаващо! Отпускарският сезон даде своето начало, а партитата са в разгара си, като тази седмица клубът подготвя куп изненади за всички свои посетители.

Във вторник пловдивчанище вдигнат градуса на настроението, не с кой да е, а с невероятния Боро Първи, който бе открит от звездата Криско, а съвместната им песен, озаглавена "Мърдай" разби музикалните класации.

Боро Първи ще бъде специален гост в W Club и обещава да заформи култово парти под тепетата, специално за всички свои почитатели. Той ще избухне с големите си хитове и уникална хореография, която ще бъде дело на прекрасните момичета от балета – W Ladies. За доброто настроение на пловдивчани ще се погрижи и DJGanx, който също ще бъде част от партито, което обещава незабравими емоции и голямо избухване.

 
В петък вечер, пък в клуба пристигат едни от любимците на пловдивската публика – легендарната рап група Ъпсурт!

Специално за всички свои почитатели, звездното трио, което вече 20 години е номер едно в България, ще изпълни едни от най-големите си хитове.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдигнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедка”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Предстои гореща седмица, а оазисът в Пловдив е W Garden!

Ето и снимки от бляскавото парти за Джулай Морнинг, когато гост на заведението бе диджей Таркан: