Пловдивски рапър и скандално дуо ще препълнят тази седмица W Club! Предстоят уникални партитата само с хитове и луд купон.  Градусите на настроението под тепетата ще бъдат покачени в  четвъртък, когато пловдивчани ще се раздвижат под звуците на пловдивски рап, защото на сцената ще се качи Понулевия.

Пловдивчанинът Петър Кукунов е добре познат на пловдивската публика. Той се занимава с музика още от 90-те години и зад гърба си има много хитове.

Зад гърба си Поднулевия има доста участия, както в страната, така и в Македония и Сърбия. Подгрявал е някои световни хип-хоп величия: Jeru da Damage, Lil`Dap, Kurtis Blow и Donald D. Зад гърба си има много клипове и съвместни проекти с много други изпълнители.

Няма как да не чуем “Майна бас”, „Дай пак” и „Върти”. Очертава се вечер само с култови рими и много танци!

Партито в петък пък ще е само с хайвера! В W Club ще бъдат „авер до авера, златни кат' Ел Дорадо”. Поводът е участието на СкандаУ, които ще взривят клуба с новата си песен „Хайвера”, която набра изключително бързо популярност и се нареди до другите им златни хитове.

Най-големите почитатели на Лъчо и Тото вече тръпнат в очакване да застанат на ръка разстояние от своите любимци и да избухнат заедно с тях до малките часове на вечерта.

На последното участие на СкандаУ W Club буквално се пръскаше по шевовете!

Ето и снимки от гостуването на Криско в клуба…