След грандиозното парти за откриване на зимният сезон в W Club, любимият клуб на пловдивчани подготвя десетки изненади за посетителите си за Хелуин. На 31 октомври нощният клуб ще се преобрази напълно и ще посрещне гостите си с взривяващо парти. Зомбита, вещици, вампири ще се насладят на невероятната емоция на празника.

Специално за повода градуса на купона ще бъде вдигнат от талантливото дуо СкандаУ. Най-големите почитатели на Лъчо и Тото вече тръпнат в очакване да застанат на ръка разстояние от своите любимци и да избухнат заедно с тях до малките часове на вечерта.

И този път те ще вдигнат публиката с хитовите си парчета като Хайвера, Кокаина, Без да пие, Чужди усмивки, Replay и много други.

Tанците и доброто настроение са гарантирани, затова слагайте новите дрехи и се пригответе за едни от най-добрите партита за сезона, само в W Club Пловдив.

Мега партитата не свършват до тук! Тази вечер също няма да бъде за изпускане, защото на сцената на култовото заведение ще се качи Боро Първи. 

Както знаете, той бе открит от звездата Криско, а съвместната им песен, озаглавена "Мърдай" разби музикалните класации. Рапърът е от Варненската школа и зад гърба си има цели пет албума. Познат е още с имената Boreau и Борис Абилити! Според феновете си той е един интересен персонаж и креативен артист. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите.

Боро Първи не за първи път гостува на клуба и всяка негово участие е белязано от много незабравими емоции и голямо избухване.

В петък, старт на новия месец ще постави Явор Янакиев - по известен като 100 кила, който е сред безапелационните фаворити на пловдивската публика. 

Само преди 4 седмици, той отново разглоби музикалните класации и докара до екстаз най-верните си почитатели, след като пусна поредния си хит, озаглавен "Posh", който вече се радва на почти 2 млн. гледания в канала youtube.

Освен най-новото попълнение, обичаният рап изпълнител готви богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

100 кила ще разтърси сцената с песни като „Няма такава жена”,  „Цяла нощ“, в дует с Лора Караджова, „Аз съм 6“, „Антистоп“, „Газ До Дупка“, „Ланец на врата ми“ и много други.

Излишно е да споменаваме, че скандалните участия на 100 кила пръскат клубовете по шевовете, така че остава малко време и по-добре резервирайте своето място, докато все още имате такава възможност.

Ето и снимки от разбиващото парти за откриване на зимния сезон в любимия W Club, когато специален гост беше диджей Mascota: