И този четвъртък пловдивчани ще могат да присъстват на тематичното парти Throwback Thursday, което всяка седмица залива пловдивчани с вълна от ретро хитове. 

Този път, на гости на W Club ще бъде рапърът Dee, който обещава да зареди феновете си от града на седемте тепета с много лятно настроение и да взриви нощта с най-новия си хит Gucci Mama, заснет в Тайланд.

Готиният и позитивен рап изпълнител, истинското име на когото е Радомир Юнаков, нашумя доста и след участието си в риалити формата "Фермата", където беше една от големите бомби в шоуто. 

Освен на качеството на музиката си, изпълнителят държи и на това да изненадва своите фенове по всякакъв начин. Досега бяхме свикнали да слушаме рапърът на английски, което се дължи на факта , че по-голямата част от живота си DEE прекарва в САЩ.

Радомир и семейството му се местят да живеят в Америка през 1989 г., в началото на промените у нас. Оттогава се е връщал само веднъж в България – когато е на 16, по семейни причини. Живял е в Бронкс, Ню Йорк, САЩ от много малък.

Окончателно си идва в страната, когато е на 25. Твърди, че е тук заради музиката, тъй като подписал полезен за него договор. 

Освен с най-новото попълнение в репертоара си Gucci Mama, Dee ще взриви сцената на пловдивския клуб и с други свои хитове, сред които Papi, която е в дует с Ани-Хоанг , I don't give a fuck, 2 in 1, Klati, More, Fallin и много други. 

Носител е на наградите Two times award winner of " 359 HOP HOP AWARDS " in the " Best HOST / HYPEMAN " category .

И още " Best HOST / HYPEMAN " 2015  и " Best HOST / HYPEMAN " 2016.

Съпорт ще му бъде оказан от диджей Майки Флекс, който отново ще застане зад пулта и ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век, сред които Notorious BIG, 2Pac, Nas, Puff Daddy, Lil Kim, Lords of the Underground, Das EFX, DMX, Snoop Dog, Dr. Dre и още много други.

А какво всъщност е Throwback Thursday и защо е толкова популярен?
 
Throwback Thursday е тенденция, която завладява социалните медии през последните 10 години . Всеки четвъртък е поглед в миналото.
 
 
Как работи Throwback Thursday?
 
В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .
 
Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .
 
 
Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback. Добавянето на тези хаштагове може да помогне на снимките да получат по-голяма експозиция от по-широка аудитория от хора.
 
 
 
В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В заведението W Club Garden започва още от 22 часа и продължава до малките часове на нощта.
 
Ето и снимки от миналия четвъртък, когато гост на тематичното парти беше Wosh MC: