В най-парти месеца, когато всички са изпълнени с летни емоции, едно от най-посещаваните заведения под тепетата подготвя редица култови вечери.

Точно такава ще бъде вечерта в четвъртък, когато е време за тематичното Throwback Thursday парти. Специален гост тази седмица ще бъде популярният рап изпълнител Honn Kong, който обещава на своите почитатели зрелищен и незабравим купон. 

В периода между 2002-2005, Димитър Попниколов, започва кариерата си като музикален продуцент. Тя включва над 90 авторски песни за хип хоп изпълнители от Петрич, Сандански, Благоевград, Пловдив (Vader, KNG, Blacky, Antonio, K-One, Fenix, SWC Стаф ЕмСи и т.н.). Паралелно взима и участие в конкурса „Бийт мейкъри“ в Серес (Гърция), където печели 4-то място сред 50 участника.

В края на 2005г, той започва да се изявява и като хип-хоп изпълнител под артистичното име HONN KONG . Дебютната му песен „BOSS“ е разпространена във всички по-големи сайтове за хип хоп в България. Следват още 5 авторски парчета, за да се стигне до 2006 година, когато прави нова стъпка в музикално отношение.

Вече наложил се като мултиталант, поканите за общи проекти не закъсняват, включително и извън границите на България.

По-късно на бял свят се появява и супер хитът „2 Бона“. Той се радва на огромен интерес, завърта се по най-големите радиа и пробива в почти цяла България, без дори да има заснет видеоклип.

Като стил Хон Конг държи на различното и ново рап звучене.Текстовете му са базирани на нещата , които ни заобикалят.нещата, които се случват на младите хора и с всеки един от нас.

Талантливият рапър е всеобщ любимец на града ни! Зареден с изключителен заряд и приятелски настроен към публиката, той обещава незабравим купон за всички свои почитатели, решили да посетят W Club четвъртък вечер, точно в 22 часа. 

Редом до него на сцената ще се качи и DJ MIKEY FLEX, за да направи партито още по-незабравимо, а момичетата от W Ladies ще оберат погледите с уникална хореография и изключителен стайлинг.

В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .

Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback.

В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят, в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В петък вечер пък гост на култовото пловдивско заведение ще бъдат Лъчо и Тото от група "СкандаУ".