На 14 септември (петък) в W CLub Plovdiv рап легендите Ъпсурт ще подпалят страстите с изпълнения на живо и ще спретнат луд купон за всички свои фенове.

 

Разтърсващо парти и много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black” в W Club и във вторник вечерта! 

Атрактивната програма започва още утре, когато под светлините на прожекторите ще излезнат ACBG.

Audio Cream Bakery Gang е български хип-хоп лейбъл, началото на който поставят DJ Chukee и TLay. 

ACBG показват, че продължават да са един ход напред пред останалите в жанра и след като всеки един от изпълнителите пусна самостоятелен проект в периода от 2017 до 2018 г., големият въпрос беше кога най-после ще се съберат да направят нещо заедно.

 

Отговорът обаче, макар и очакван, се появи съвсем внезапно – Момчтата пренебрегнаха обичайните седмици предварителен хайп и извадиха напълно готовия „ACBG TAPE“ – колекция от десет нечувани досега парчета с характерното за новата вълна тежко трап звучене. Към главните виновници на микрофона се присъединяват VladyMoney и 22G, всеки от които отбелязва по един featuring в тейпа.

Музиката е дело на EXC, DMT, Shizo, JSProductionZ, HELLBEATZ BG, RayseOnTheBeat, PARADISE Productions и Костадин Костадинов. Сладоледа са си го мешили и мастерирали самите ACBG.

В петък вечер, старт на новия парти сезон ще дадат рап легендите Ъпсурт, които ще изпълнят най-големите си хитове за пловдивчани.

Звездното трио успява вече 20 години да е №1 в страната. За тях може да се каже, че са една от най-популярните групи в България.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдихнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедкa”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

В текстовете им има модерни послания по теми, от които би трябвало да се вълнуват повечето хора у нас.  И макар че след култовата „Бела жига”, изпълненията на Ъпсурт се превърнаха в бутикови, то когато издадат нещо ново, го правят като хората и няма у нас капaцитет, който да отрече този факт. 

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на едно от най-посещаваните заведения в Пловдив беше рап феноменът 100 кила: