Eмблематичният пловдивски клуб W Garden дава старт на новия сезон с шеметна дизайнерска визия. Покорил сърцата на клиентите, клубът, разположен в мегакомплекса 5POINTS, ще разгърне нова страница в историята си.

В петък вечер (07.02), заведението ще отвори врати с нов, авторски дизайн и обогатена музикална концепция за всички свой стари и нови приятели.

Това ще е подаръкът за почитателите на W Garden в месецът на виното и любовта. Клубът ще посрещне своите гости с неповторима атмосфера и в крак с най-актуалните европейски клубни тенденции, нови тематични партита, а музиката вече няма да е строго таргетирана, а ще бъде най-доброто от популярните музикални лейбъли.

Старт на новия сезон на W Garden утре вечер ще дадат  момчетата от легендарната рап група ЪпсурТ, които са приготвили поредица от изненади и жестоко парти за своите почитатели от града на седемте тепета. 

Клубът дава и ново начало с популярните напоследък партита в стила на легендарния нюйоркски клуб Studio 54.  Диско вълната се завръща с невиждана мощ не само в модата, но и в нощния живот. Първото парти, което ще ни върне в бляскавите години на диското, ще бъде на 8-и февруари (събота), като входът ще бъде безплатен.

Телефон за резервации: 087 833 3330

Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас. А както знаете W Garden е винаги в крак с тенденциите и новостите в ентъртеймънта!

Именно затова, клубът подготвя и проектa „Театър в клуба”, който ще ви среща с едни от най-добрите артисти в комедийния жанр. Пригответе се за положителни емоции и голяма доза смях!

W Garden e част от „Бермудския триъгълник на удоволствията”, който включва дискотеките Bushido и Planeta Payner Club by Onyx плюс тематичния средиземноморски ресторант Elea. Съвсем скоро, пловдивчани и гости на града ще могат да посетят и новия ресторант в комплекса, който ще предлага три различни менюта, впечатляваща кухня и работно време 24/7. 

Нов ресторант с 3 вида менюта отваря в Бермудския триъгълник на удоволствията