След култовата вторник вечер, когато на сцената на едно от най-посещаваните пловдивски заведения се качи тийн идолката Тита, летните емоции в W Garden не стихват. 

Още утре вечер всички почитатели на пловдивския рапър Атанас Димитрайков, известен като Liter Jack, ще могат да се разбият на парчетата му, защото той ще бъде гост на клуба на тематичното Throwback Thursday парти, което се провежда всеки четвъртък.

Най-известният Айляк под тепетата определено има голяма колекция от хитове, а  „Шит след хит”,„One Shot“ и „Градът ми диша”  ще бъдат само една част от парчетата, които ще взривят заведението. „Рап без Рол“ на Liter Jack & Spens се оказа един от основните фаворити сред колаборациите в компилацията „Rap And Roll”.

Атанас Димитрайков е български рапър, познат под псевдонима Литър Джак. Роден е през 1981 година. За себе си казва, че гражданин на света. Живял е дълги години в чужбина - Израел, Испания, Англия и Канада. Има дуетни парчета с FO, Били Хпалето, Рут Колева. Музиката за него е начин на живот. За нищо на света не би сменил България и родния си Пловдив. 

Liter Jack определя себе си като успешен, но не заради парите, а заради това, което изкрава, като музика: "Аз съм си най-големият фен, знам си всички парчета наизуст, но ми омръзна да правя само рап", шегува се той.

Колоритният рапър е всеобщ любимец на града ни! Зареден с изключителен заряд, небрежен и приятелски настроен към публиката, той обещава незабравим купон на всички свои почитатели, решили да посетят W Club утре вечер, точно в 22 часа. 

Редом до него на сцената ще се качи и DJ MIKEY FLEX, за да направи партито още по-незабравимо, а момичетата от W Ladies ще оберат погледите с уникална хореография и изключителен стайлинг.

В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .

Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback.

В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят, в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В петък вечер пък гост на култовото пловдивско заведение ще бъде рап звездата Криско.