Празниците наближават, еуфорията нараства, а най-посещаваните клубове под тепетата подготвят неповторими предложения за забавления. 

Преди да ви разкажем за музикалните изненади, които готви W Garden, споделяме с вас, че тази седмица клубът ще се включи в благотворителна инициатива, а от вас се изисква да отворите сърцата си за едно добро дело.

В четвъртък - 19 декември, от 22:00 часа, в W Garden отваря вратите си за традиционното коледно благотворително юридическо парти на Юридическия факултет към ПУ "Паисий Хилендарски". 

Партито се организира от Факултетния студентски съвет на Юридическия факултет с подкрепата на деканското ръководство на ЮФ.
Цената на поканата за събитието е 1 лев. Събраните средства ще се използват за подпомагане на студенти от ЮФ, които изпитват затруднение при заплащане на семестриалната си такса.

А сега, нека отново насочим поглед към предстоящите коледни и новогодишни празници. Сигурни сме, че повечето от вас вече са готови със своя стайлинг, за да приковават вниманието към себе си и да събудят възхищение с избора си на тоалет. 

Ако сте се спрели на белия цвят, значи сте улучили право в десятката, защото навръх Коледа в Пловдив ще се проведе емблематичното Бяло коледно парти на W Garden

Дрескодът е ясен, а интериорът ще наподобява бяла приказка, допълнена с впечатляващи визуални и светлинни ефекти и шоу програма. 

Специален гост в коледната нощ на W Garden ще бъде обичаният от пловдивчани диджей Маскота. Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България, обещава уникално парти и невиждана музикална въртележка зад пулта. 

Сюрпризите продължават и на 31 декември - Нова Година, когато на сцената в клуба ще излезе Ицо Хазарта - един от най-известните хип-хоп изпълнители у нас.

Неговите парчета буквално разбиват музикалните класации и се превръщат в тотални хитове за по-малко от 24 часа. Рап легендата гарантира, че новогодишната му визита под тепетата ще се помни дълго, а всички посетители на W Garden ще изпитат взрив от емоции, които ще засенчат дори мощта на зарята в полунощ. 

W Garden е част от мегакомплекса 5POINTSФън зоната се намира на бул. "Санкт Петербург" 131, а в нея са разположени и двете най-посещавани дискотеки в Пловдив - "Bushido Club" и Planeta Payner Club bg OnyxНа ръка разстояние се намират още гръцкият ресторант Elea и най-новото бижу за събития и сватби - Etra Hall

Спонсорирана публикация.