Докато нощите в Пловдив стават все по студени, в W Club градусите се покачват! Новият сезон вече е в разгара си, а пловдивчани не изневеряват на любимото си заведение и след летните почивки нямат търпение отново да избухнат "по пловдивски".

Причина за доброто настроение обаче не са само хубавата обстановка и качествените напитки, но и любимите звезди на България, които всяка седмица гостуват на W Club.

Tази седмица големият купон започва още днес, а на сцената на хитовото заведение се качва рапърът Боро Първи. Както знаете, той бе открит от звездата Криско, а съвместната им песен, озаглавена "Мърдай" разби музикалните класации.

Боро Първи не за първи път гостува на клуба и всяка негово участие е белязано от много незабравими емоции и голямо избухване до малките часове на вечерта. 

Рапърът е от Варненската школа и зад гърба си има цели пет албума. Познат е още с имената Boreau и Борис Абилити! Според феновете си той е един интересен персонаж и креативен артист. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите.

Върл експериментатор с новаторски идеи, попаднал на точното творческо място, за да го разнообрази, да му придаде свежест и чар.

Част от партито ще стане и T-Wet, а в клуба ще кънтят едни от най-големите хитове на варненски рапър като: "Да не питат", "Май ш се наложи", "За тва съм роден", "Изпусна си момента", "Чаай малко" и много други. 

Вечерта в петък също няма да бъде за изпускане, защото в W Club идват страхотните Павел и Венци Венц. От своя страна те обещават и този път да пренесат пловдивчани в друго измерение и заедно с тях да изпълнят най-обичаните песни от репертоара си.

Сигурно вече се досещате за култовите заглавия като: "Хавана", "Фейк профил", "Само по татуси", "Герои", "Се таа брат" и естествено новите попълнения "Добър живот" и "Ти губиш" съвместно с Ева Пармакова, които за отрицателно време оглавиха музикалните класации. 

За покачване на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението, а за парчетата ще отговаря DJGanxOfficial. 

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на W Club бяха уникалните "СкандаУ":