В Пловдив ще се състои първото инфлуенсър парти, което ще събере на едно място най-следваните Инстаграм звезди. Уникалното по рода си събитие ще се състои съвсем скоро в един от топ клубовете под тепетата – W Garden.

Гости на VIP партито ще бъдат познати лица от интернет пространството, които привличат внимание с колоритни и многобройни фотоси и се радват на хиляди последователи.

Те са модерни, високотехнологични и знаят как да привличат вниманието, а социалните мрежи са тяхната стихия и суперсила.

Инфлуенсър звездите ще излязат извън мрежата, за да се запознаят лично с феновете си от Пловдив. Всеки посетител на W Garden ще има и възможността да запечата момента в снимка, на фона на специално направена за събитието стена на славата.

Партито в W Garden ще бъде приказно, забавно и с тематичен „Инстаграм” декор. Разбира се, ще има и гост-изпълнители, които ще се погрижат за усмивките и доброто настроение на всички гости.

Клубът готви и много музикални изненади и незабравими вечери през месец юли! Още в идния петък, под светлините на прожекторите ще блесне „шефката” Гери –Никол, която обещава ударна доза емоции и много хитове парчета за почитателите си от Пловдив.

В събота, гости на W Garden ще бъдат диджей C – Fusion и MC P, които ще слеят модерния електронен хаус с античния дух на града.  

Голямата изненада за пловдивчани и гости на града предстои на 19 юли (петък), когато на сцената ще се качи руския дует Nebezao! Създателите на тоталния хит: Чёрная пантера обещават мега парти до малките часове на вечерта.