Новият W Garden не спира да изненадва пловдивчани и гости на града с големи партита и редица популярни имена, които гостуват в актуалното заведение. 

Тази седмица няма да е по-различно, защото в четвъртък се заформя невиждано хип-хоп зрелище, а под светлините на прожекторите ще излязат V:RGO x TRF x Water Gang, които ще бъдат специалните гости на заведението.

Популярните рапъри ще забият на една сцена своите брутални хитове, а новата визия на W Garden дава комфорт и достатъчно голямо място, на което могат да купонясват солиден брой техни почитатели.

Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го атмосферата на страхотното парти наречено "New face, New feeling", That`s it.. W Club!".

Виктор Руменов Йорданов, по-известен като V:RGO е от Бургас, а неговото призвание в живота е именно музиката. От малък той усеща влечение си към нея, като за това допълнително добринася неговото семейство, което също е музикално. 

Сред големите хитове на V:RGO и TRF се нареждат Банкомати, Не си готов, Искам, Раздай, Сахара, Да не питат и много други. 

Петък вечер пък пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от един от най-обичаните български изпълнители - Графа. Съботната вечер е отредена за Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България и Mc P.

Музикантите са подготвил богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. 

W Club се намира в мегакомплекса 5points.bg, където в непосредствена близост са позиционирани и още два клуба - Bushido Club и Onyx Club. 

Ето какво очаква през тази седмица всички посетители на най-големия парти комплекс в България: