Въпреки поройните дъждове и небето осеяно с гръмотевици, летни емоции и добро настроение завладяват Пловдив тази седмица! Причината е, че в града под тепетата пристигат двамата ентусиасти V:rgo и TRF, които ще бъдат специални гости в W Club и ще заразят пловдивчани със страхотна енергия. 

Виктор Руменов Йорданов, по-известен като V:RGO е от Бургас, а неговото призвание в живота е именно музиката. От малък той усеща влечение си към нея, като за това допълнително добринася неговото семейство, което също е музикално. Баща му е бил брейк танцьор и може би от там е взел усета си за ритъм.

Той е почитател на всякаква музика от дръм енд бейс до Linkin Park, но с рапа се запознава по отблизо покрай по-големия си брат, който непрестанно слушал Lil John, 50 cent, Ludacris и други. 

Не след дълго V:RGO решава да снима клипче как го рапира, за да го качи във Facebook. След малкото, но хубави отзиви под клипа той събира кураж и самочувствие и си купува домашно студио, след което започва да се занимава сериозно с музика. 

Последното парче, с което той зарадва почитателите си се казва Anaconda, а сред другите му големи хитове се нареждат Банкомати, Не си готов, Искам, Раздай, Сахара, Да не питат и много други. 

Само преди няколко часа в youtube бе качена и най-новата песен на рапъра Лева, която е съвместно с Емил Тончев, известен като TRF, който също ще бъде специален гост на W Club. 

Двамата изпълнители имат няколко съвместни парчета и обещават да избухнат на сцената на заведението, заедно с феновете си от Пловдив. 

Сред най-големите им попадения е и сингъла "Не си готов", където си партнират с невероятната Мария Илиева. Всъщност това е нова версия на хита „Всичко”, който дори може да се нарече „Всичко“ Част 2.

Петък вечер пък пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от Павел и Венци Венц, които ще пренесат посетителите на W Club от Пловдив в горещата Хавана, каквото е и заглавието на най-новата им песен, която за броени дни превзе музикалните класации и стана хит на лято 2018.

Специално за всички посетители на заведението, талантливото дуо ще избухнат с големите си хитове и уникална хореография. Специално за всички абитуриенти, освен най-новата си песен, Павел и Венци Венц ще изпълнят и така обичаните: “Fake profile”, „Момичето от квартала”, „Единствената”, „Любов”, „Само по татуси”, „Герои” и много други.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост изпълнители на W Club Пловдив бяха момчетата от група СкандаУ: