Както вече писахме, новият сезон в едно от най-посещаваните заведения под тепетата W Club обещава велики партита и безсънни нощи за своите посетители.

Утре вечер, всеки решил да стане част от тематичната вечер Throwback Thursday ще има възможността да се наслади на истински пловдивски рап, заедно с майстора на римите Поднулевия. 

Пловдивчанинът Петър Кукунов е добре познат на пловдивската публика. Занимава се с хип-хоп от началото на 1996г., когато се създава тогавашната му група Под нулата, от където произлиза и псевдонима му. Същата година се запознава с огромна част от хип-хоп обществото в Пловдив, бъдещата Ударна група, което променя до голяма степен виждането му и разбирането му за хип-хоп.

2011 година може да се нарече продуцентската година в биографията на изпълнителя. През месец Март юбилея-15 години на сцена, бе отбелязан с издаването на първия продуцентски албум: "Below zero productions 2011", проект, в който Поднулевия е единствено продуцент, а изпълнителите са други: Четката, Минко, Tsetso, Dess-ee, Снимката, Ragga One, Qani J. и Кучето.

Музиката е изцяло Поднулева, почерка е типично пловдивски, а комбинацията между mc-та и продуцент е просто убийствена. Следва продуцирането и на други самостоятелни албуми.

Поднулевия се радва на голям брой участия, както в страната, така и в Македония и Сърбия. Подгрявал е някои световни хип-хоп величия: Jeru da Damage, Lil`Dap, Kurtis Blow и Donald D. Зад гърба си има много клипове и съвместни проекти с много други изпълнители.

Няма как да не чуем “Майна бас”, „Дай пак” и „Върти”. Очертава се вечер само с култови рими и много танци!

Редом до него на сцената ще се качи и DJ MIKEY FLEX, за да направи партито още по-незабравимо, а момичетата от W Ladies ще оберат погледите с уникална хореография и изключителен стайлинг.

В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .

Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback.

 
В музикалния бизнес и по конкретно в хип-хоп индустрията Throwback Thursday е денят, в който се качват снимки на old school изпълнители рапъри, dj-и и песни от 90-те години. В щатите Throwback Thursday е неофициален интернационален old school ден.
 
В петък вечер пък гост на култовото пловдивско заведение ще бъдe мегазвездата 100 кила.