Луд купон и жестоки партита ще нажежат обстановката под тепетата тази седмица. Както се досещате, мястото е W Club, а пловдивчани вече нямат търпение да се докоснат до любимите си изпълнители и да разпуснат под ритъма на най-големите им хитове. 

Градусите на настроението под тепетата ще бъдат покачени още утре вечер, когато на сцената на W Club ще се качи Боро Първи, който ще бъде специалния гост на тематичното парти Back 2 Black.

До момента, рапърът може да се похвали с цели пет албума зад гърба си. Познат е още с имената Boreau и Борис Абилити! Според феновете си той е един интересен персонаж и креативен артист. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите.

Преди всичко е... музикант! Не е нито ъндърграунд, нито пък комерсиален, а нещо различно. И доста добре се котира на скромната ни музикална (рап) сцена. Върл експериментатор с новаторски идеи, попаднал на точното творческо място, за да го разнообрази, да му придаде свежест и чар.

Зад гърба си има много клипове и съвместни проекти с много други изпълнители.

Няма как да не чуем "Да не питат", "За тва съм роден", "Май ш се наложи", "Изпусна си момента" и още куп парчета, които Боро Първи е подготвил за почитателите си от Пловдив. 

Купона продължава в петък вечер, когато специални гости на W Club ще бъдат невероятните Лъчо и Тото от група "СкандаУ". Те планират да взривят дансинга в пловдивското заведение и да изпратят най-верните си фенове на седмото небе.

Те ще бъдат „авер до авера, златни кат' Ел Дорадо”, както се пее в най-новия им сингъл "Хайвера". Парчето набра популярност изключително скорострелно и заслужено зае своето място до другите им златни хитове. 

Най-големите почитатели на скандалната група вече са запазили своите места и тръпнат в очакване да застанат на ръка разстояние от своите любимци и да избухнат заедно с тях до малките часове на вечерта.

И като върнем лентата назад, при всяко гостуване на Лъчо и Тото под тепетата, W Club се пръска по шевовете, затова побързайте да направите своята резервация и станете част от едно от най-дивите партита на сезона. 

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на едно от най-посещаваните заведения под тепетата беше най-добрия диджей в България Mирослав Петков a.k.a Mascota: