В началото на месец ноември пловдивчани ще могат да разпуснат подобаващо и да влеят допълнителна доза колорит в делничните вечери.

Взривяващи партита е подготвило едно от най-посещаваните заведения под тепетата W Club, а безспорните топ музикални фаворити на меломаните ще забият на една сцена своите брутални хитове. Мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, където на едно място могат да купонясват солиден брой пловдивчани.

Още утре вечер под тепетата пристигат двамата ентусиасти V:rgo и TRF, които ще бъдат специални гости на едно от най-обичаните заведения в града.

Виктор Руменов Йорданов, по-известен като V:RGO е от Бургас, а неговото призвание в живота е именно музиката. От малък той усеща влечение си към нея, като за това допълнително добринася неговото семейство, което също е музикално.

Последното парче, с което V:RGO и TRF изненадаха своите почитатели носи заглавието Mamuli и е съвместно с Криско, а сред другите им големи хитове се нареждат Банкомати, Не си готов, Искам, Раздай, Сахара, Да не питат и много други. 

Съвсем скоро в youtube бе качена и най-новата песен на рапъра Лева, която е съвместно с Емил Тончев, известен като TRF, който също ще бъде специален гост на W Club. 

Сред най-големите им попадения е и сингъла "Не си готов", където си партнират с невероятната Мария Илиева. Всъщност това е нова версия на хита „Всичко”, който дори може да се нарече „Всичко“ Част 2.

Петък вечер пък пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от звездата Криско. 

Обичаният рап изпълнител и този път е подготвил богата музикална програма за любимите си фенове в града на седемте тепета. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

Криско ще разтърси сцената с песни като най-новият му хит "Ти искаш да бъдеш с мен", съвместно с Тита и още "Гледай как се прави, Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, Герои, Мърдай", както и много други.

Той е подготвил толкова горещо шоу, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Градусът на купона ще вдигнат и балет „W ladies”, които ще разгорещят още повече нощта.

Ето и снимки от петъчното парти на W Club, когато специален гост беше 100 Кила: