За пореден път W Club Пловдив е приготвил поредица от изненади за своите посетители през тази седмица. Хитови изпълнители ще излезнат под светлината на прожекторите в топ заведението и ще купонясват с най-верните си пловдивски фенове до малките часове на нощта. 

Едно е сигурно - ще има много музика, танци и добро настроение, а времето ще лети неусетно.

Още утре вечер на сцената ще се качат страхотните V:RGO & TRF, които са идеалната комбина и ще успеят да заразят пловдивчани със страхотна енергия. Те ще гостуват в града на седемте тепета специално за тематичното черно парти  “Back to Black”.

Припомняме, че двамата ентуасиасти ще станат част и от поредицата партита, специално създадени за всички онези от вас, които все още нямат години и вече ще могат да се насладят на клубните изяви на своите любими трап артисти.

Старт на лудите партита ще бъде даден на 10.10. /сряда/, а вратите на клуба ще отворят точно в 18 часа. 

Нямате години, а ви се ходи на парти? В Пловдив вече е възможно, вижте къдеВ W Club стартира първата поредица STUDENTS WAVE партита специално за фенове под 18 години

Виктор Руменов Йорданов, по-известен като V:RGO е от Бургас, а неговото призвание в живота е именно музиката. 

Последното парче, с което той зарадва почитателите си се казва Anaconda, а сред другите му големи хитове се нареждат Банкомати, Не си готов, Искам, Раздай, Сахара, Да не питат и много други. 

Съвсем скоро в youtube бе качена и най-новата песен на рапъра Лева, която е съвместно с Емил Тончев, известен като TRF, който също ще бъде специален гост на W Club. 

Петък вечер и този път ще бъде култова, защото пловдивчани ще бъдат приятно изненадани, не от кой да е, а от рап звездата Криско. 

Почти сме сигурни, че той ще излезе на сцената под ритъма на най-новия си хит "Ти искаш да бъдеш с мен", който заля като цунами музикалните класации, а феновете на рап звездата тотално полудяха по парчето.

Заедно с красивата и талантлива Тита успяха да вдъхнат нов живот на култовата песен от 2001 година, която тогава бе изпълнена от Мишо Шамара и Антибиотика. 

В култовата петък вечер ще чуем още Гледай как се прави, Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, Герои, Мърдай, както и много други.

Той е подготвил толкова горещо шоу, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Градусът на купона ще вдигнат и балет „W ladies”, които ще разгорещят още повече нощта.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на W Club бяха уникалните Pavell & Venci Venc':