Нямат край изненадите, които W Club подготвя за своите посетители през новия сезон. Всеки ден е изпълнен с интересна и различна програма, която привлича малки и големи в култовия клуб под тепетата.

Вчерашната вечер бе белязана от много емоции, а виновник за големия купон стана варненският рапър Боро Първи, който накара всичките си фенове да литнат в небесата, пеейки и танцувайки наравно с него. 

Утре специален гост на W Club ще бъде майсторът на бийтбокса Искрата, който приготвя феноменално представление. Той идва в града на седемте тепета за тематичното парти Throwback Thursday, което набира все по-голяма популярност сред пловдивчани. 

Искрен Тончев, известен под псевдонима Искрата е роден в Бургас, но в момента живее в София, където работи като композитор и изпълнител. Израснал е в музикално семейство, бил е част от вокални групи и свири на различни музикални инструменти. Работи с популярни български изпълнители – Павел и Венци, Ангел и Моисей, братята Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Сантра, Невена Пейкова и др. Започва да се занимава с бийтбокс преди повече от 9 години. През 2011 година печели републиканското първенство по бийтбокс с феноменало представление, невиждана дотогава на българската сцена. Представя България на световните шампионати в Берлин през 2012 и 2015 година. Носител е на награди от различни музикални фестивали и от съдийства на бийтбокс състезания. Отскоро е и професионален преподавател по бийтбокс майсторство.

 

По-познат става с участието си в „България търси талант“, където достига до финалите със забележителна музикална концепция чрез създаване на музиката към песните, които изпълнява, директно на сцената. Подобна програма създава и за над 4000 участници в Световния рекорд на Гинес за най-голяма ДНК верига, съставена от хора. През юли, 2016 издава дебютния си сингъл като изпълнител, освен автор – „Танцувам само за теб“, заедно с Михаела Филева.

Други парчета, с които изпълнителят се прочу и ще изпълни за феновете си от Пловдив са: "Chica tranquila", "Помня", "Непознато място", "Много добре", "Неочакван обрат", "SOS" и други.

Редом до него на сцената ще се качи и DJ George, за да направи партито още по-незабравимо, а момичетата от W Ladies ще оберат погледите с уникална хореография и изключителен стайлинг.

В четвъртък всеки може да участва в тенденцията Throwback Thursday, като публикува съдържание (обикновено снимка) в сайтове за социални медии като Instagram, Twitter, Tumblr или Facebook, за да напомни за минало събитие, стара снимка или песен .

Всичко публикувано трябва да бъде старо, от преди няколко години, до далечното ви детство . Всъщност няма никакви ограничения, и въпреки че може да е забавно да участвате, то наистина дава на хората възможност да научат повече за самите вас .

Throwback четвъртък е изключително популярна тенденция за Instagram и потребителите често маркират снимките си с разнообразие от хаштагове като #TBT, #ThrowbackThursday или просто #Throwback.

В петък под тепетата пък пристигат мега звездите Павел и Венци Венц, а вечерта определено няма да бъде за изпускане, затова побързайте да направите своята резервация. 

Павел и Венци Венц вдигат парти градуса в Пловдив този петък СНИМКИТази вечер, на сцената на W Club се качва рапърът е от Варненската школа Боро Първи