Луд купон и жестоки партита ще нажежат обстановката под тепетата тази седмица. Както се досещате, мястото е W Club, а пловдивчани вече нямат търпение да се докоснат до любимите си изпълнители и да разпуснат под ритъма на най-големите им хитове. 

В четвъртък, сцената на клуба ще „запали” изпълнителят Fyre, който ще вдигне градуса на настроението и ще покаже другата страна на рап музиката. Той ще бъде специален гост на тематичното “Throwback Thursday”, което се провежда в пловдивския клуб всеки четвъртък.

Огнян Павлов, по-известен с псевдонима FYRE е млад рап изпълнител, със собствен стил и визия, който обича промяната и качествената музика.

Той е запален по рапа още от малък и смята, че е открил себе си в тази музика. Рап звездата залага на позитивни текстове в репертоара си, като се надява по този начин да успее да влияе позитивно на хората, които слушат музиката му.

Зад гърба си вече има самостоятелен албум, а песните му с всеки ден се радват на все по-голяма популярност. В някои от проектите си, Fyre e влизал в колаборации с Боро Първи, NDOE, MNK и други.

Заедно с почитателите си от Пловдив той обещава да изпълни най-големите си хитове, сред коитo „Настъпвай”, „Когато над Витоша мръкне”, „Да живея”, „Махленци”, „Да не питат”, „Кеш пара” и много други.

Редом до него на сцената ще се качи и DJ MIKEY FLEX, за да направи партито още по-незабравимо, а момичетата от W Ladies ще оберат погледите с уникална хореография и изключителен стайлинг.

Купонът продължава и в петък вечер, когато специален гост на W Club ще бъде звездата Криско.