И през тази седмица пловдивчани ще могат да разпуснат подобаващо и да влеят допълнителна доза колорит в делничните вечери.

Взривяващи партита е подготвило едно от най-посещаваните заведения под тепетата W Club, а положителните емоции са гарантирани от поредицата черни партита.

Пръв на сцената ще стъпи взривяващия F.O. Лошото момче на хип-хопа пристига във вторник, за да зарадва своите почитатели с най-големите си хитове.

Изпълнителят идва в Пловдив по специална покана на W Club и ще стане поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black”.

Михаил Митев е всестранно развит музикант - освен певец, той е и текстописец, композитор и дори музикален продуцент.

Започва да се занимава по-сериозно с музика през 2012 г. в легендарната бургаска хип-хоп групата „Нокаут“. Малко по-късно се запознава и започва съвместна работа с бургаския лейбъл "056″. Сериозен прогрес върху кариерата му оказва парчето „BIG MEECH“, записано съвместно с варненския рапър Dim4ou.

Само във вторник вечер, F.O. ще даде възможност на пловдивските си фенове заедно с него да запеят култовите парчета Pussy troll, Идея си нямаш, Няма чакай, Може би, Личната, Квартала, Абсурден и много други. 

Мощно хип-хоп цунами ще залее Пловдив и в петък вечер, когато на гости на W Club ще бъдат легендарните момчета от група Ъпсурт.

И този път, звездното трио няма да пропусне да изпълни за пловдивската публика едни от най-големите си хитове, а градусите на купона рязко ще се вдигнат щом на дансинга излезнат очарователните дами от балета.

Винаги, когато култовите рапъри гостуват под тепетата, клуба е препълнен, а партитата продължават до малките часове на нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедка”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Предстои гореща седмица, а оазисът в Пловдив е W Garden!

Ето и снимки от последното участие на невероятните Pavell & Venci Venc, които и този път събраха стотици пловдивчани: