Една от най-красивите песни в новата история на българската поп музика – „Гълъбо”, оживява в денс версия специално за емоциите на лятото. Суперхитът в изпълнение на младата певица Памела Калоянова вече завладява дискотеките, но родният град на авторката на музиката и текста Вида Пиронкова ще бъде домакин на официалната премиера на парчето. Тя ще се случи на 1 юни в хитовия клуб „W GARDEN“  по време на партито We own the night: D-Trax & C-Fusion от 22 ч.

"Гълъбо Reload" е моят подарък за младите хора, за да могат да пеят и танцуват, да се радват с песен, която извисява душата", казва създателката на хита Вида Пиронкова и допълва: „направих нов аранжимент, стана си ново произведение. Певицата Памела Калоянова е млада и има ангелско излъчване, което се вижда и в клипа към песента”.

Сценарият на видеото  е на Вида и следва точно посланието на текста. Пиронкова е и продуцент на всичко свързано с  „Гълъбо Reload" – от новата версия до видеото и представянето на парчето, пише Plovdivtime.bg.

Автор на безупречния саунд на песента е Явор Русинов, който дълги години той си сътрудничи със солиста на австрийската група "Супермакс" Курт Хауенщайн, а двамата създадоха няколко изключително успешни проекти. Явор работи и за Хосе Фелисиано.  Режисьор на клипа е Иван Димитров - Торекс, а продукцията е на "Vida Art ".

Вида и Памела вече имат един успешен съвместен проект – баладата „Как се ражда любов”, а сега „Гълъбо Reload" тръгва да шества из клубовете през лятото.

Баладичната версия на „Гълъбо”, изпълнена от Миро постигна безпрецедентен успех и преди две години. Красивият текст и прекрасната музика на Вида Пиронкова превърнаха песента в едно от най-слушаните парчета, което обра почти всички награди на БГ Радио.

Новата версия на песента се изпълнява от 23-годишната Памела, която публиката познава от „Х Фактор”.

Премиерата на денс версията „Гълъбо Reload" в Пловдив ще бъде навръх рождения ден на авторката й Вида Пиронкова.