35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви на пътя Девин – Кричим, не иска затвор. Той бе наказан ефективно от магистратите на Окръжен съд през юли тази година.

Припомняме, че инцидентът стана минути след 18:30 часа на 27 юли миналата година. Мелето бе предизвикано от водач на лек автомобил Ауди – 35-годишният Владимир, който пътувал към Девин. Поради несъобразена с пътния участък скорост пропуснал завой, навлязъл в насрещното и се е ударил челно в кемпер.

Шофьорът, убил в катастрофа двама рибари край Пловдив - с 22 глоби за нарушения на пътя

По време на разпоредителното заседание Наумов изцяло призна фактите и обстоятелствата в обвинителния акт. Той изказа съболезнования на близките на починалите Неждет Рашидов и Давид Тисовски.

Шофьорът, убил в катастрофа двама приятели край Пловдив: Виновен съм! Бих върнал времето назад и не бих се качил в кола

В крайна сметка Наумов получи наказание лишаване от свобода в размер на 3 години. 

Недоволен от присъдата си Владимир Наумов е подал жалба в Апелативен съд. Пред висшите магистрати той ще настоява за  по-леко наказание, научи TrafficNews. Наш репортер научи, че делото в Апелативен съд е насрочено за след месец.

Какви ще са мотивите му и какво ще реши Апелативен съд, предстои да разберем. Медията ни научи, че въпреки съжалението си, Наумов все още не се е свързал със семействата на Неждет Рашидов и Давид Тисовски, за да изрази лично съболезнованията си. Роднините на двамата приятели междувременно се надяват на справедливост и безпристрастност от страна на магистратите от Апелативен съд.