Полицията в Панагюрище издирват 21-годишният водач, предизвикал среднощното меле в града. Както TrafficNews  разказа, джип помля три коли, а след това се е ударил и в магазин.

Екшън в Панагюрище! Джип потроши спрели коли и се вряза в магазин, издирват водачаАвтомобилът е намерен изоставен извън населеното място от полицията

Автомобилът субару е блъснал последователно три паркирани коли, а от там се врязал във витринно стъкло на търговския обект. Вместо да изчака пристигането на органите на реда водачът на колата напуснал местопроизшествието и се укрил.

Щетите от инцидента са големи, но точният им размер тепърва ще се изяснява. Сред изпотрошените коли има и служебни на местни представителства на финансова къща, както и на охранителна фирма.

 

Малко по-късно след получаване на сигнал за случилото се полицаите от местното полицейско управление открили изоставеното возило „Субару” на пътя за село Панагюрски колонии. Установен е собственика на автомобила, който е 21-годишен мъж от Панагюрище.

В момента органите на реда са на крак и издирват виновника. Междувременно прокуратурата е образувала досъдебно производство. Според читатели на медията ни, водачът на субаруто е син на известен панагюрец.

Очаквайте подробности!

Снимки: vreme2001.