Вече седмица тема номер едно в блок 52 в пловдивският квартал Тракия е невероятното предложение за брак.

Припомняме, че жителите на цял вход са били мобилизирани да загасят и святкат лампите в апартаментите си, за да се изпише надписа „Омъжи се за мен”, появяващ се буква по буква на фасадата на сградата.

Влюбената двойка наблюдавала отстрани случващото се, обградена от свещи и лампи. След последната буква Александър паднал на колене пред Екатерина и поискал ръката й. Естествено, девойката, която вече била останала без дъх, казала „ДА”.

Идеята първоначално била това да бъде просто реклама на електоразпределителното дружество.

ЕВН наели рекламна агенция, а те от своя страна обявили конкурс за статисти. Сашо и Катя са били одобрени за кратката роля. Тогава Сашо разказал пред организаторите, че иска това да се превърне в истинско предложение. Затова скрил от приятелката подробностите около рекламата. 

Всъщност клипът е бил заснет на 20 септември. Подготовката за снимките продължили повече от два месеца, а младата пловдивчанка нищо не подозирала какво я очаква.  

Днес наш екип се срещна с жителите на блок 52. Една от главните участнички е Стефка Михайлова. Жената презсълзи от радост разказа как всички единодушно са одобрили идеята в името на любовта.

„ Раздадоха ни схема и станции. В определен момент трябваше да светваме и загасяме лампите. Аз повиках и внуците, за да част от тази страхотна идея. Накрая аз бях на терасата, плачех от радост и махах на влюбените”, споделя Стефка пред репортер на TrafficNews.bg.

Специално за ролята си жената се върнала по-рано от почивка.  Тя разказва още, че от както кадрите се въртят в ефира на най-гледаните телевизии, близки и познати са се свързали с нея, за да е поздравят. Стефка се шегува, че вече се чувства като кино звезда.

Какво разказаха още жителите на блок 52 в пловдивския квартал Тракия вижте във ВИДЕОТО: