„Беше ужасно! Аз можеше да съм на мястото на мерцедеса. Заради първата катастрофа стана инцидента”, разказа пред репортер на TrafficNews.bg един от участниците в мелето в подлеза на „Гладстон”.

По думите му, водачът на мерцедеса е бил прегледан от екип на Спешна помощ. Мъжът е имал болки в главата след удара. Други пострадали в произшествието няма. Пътниците обаче от смачканите автомобили бяха в шок. Жени плачеха и вадеха багажи от автомобилите.

Както TrafficNews.bg съобщи, първо е била катастрофата от тази сутрин, в която ситроен и лексус са се ударили. Полицаите са обработвали катастрофата, като само едната лента е била отворена, а колите са се движели бавно в посока църквата "Света Петка". Мерцедесът е бил след един от автобусите, след което BMW се врязва с висока скорост в него през насрещната лента, оттам се удря в патрулката, която е била спряна в лентата, която е в посока центъра.

Заради произшествието се бе наложило спиране на движението по "Гладстон" от булевард "Руски" до църквата „Света Петка”. Което пък образува тапи по булевард "Руски, улица „Преслав” и по „Гладстон” в Центъра.