Километрично задръстване стана причина пловдивчани да закъснеят за работа, тъй като още от сутринта преминаването по трасето бул. "Копривщица" и бул. "Марица" бе изключително затруднено.

За зверската тапа сигнализира читател на Trafficnews.bg, успял да заснеме колоната от автомобили, докато кара велосипед. 

Поредната такава ситуация, отново предизвика суматоха, като шофьорите или предприемаха опасни изпреварвания, с цел да се наредят по напред в колоната, или свиваха в различни отсечки, за да намерят алтернативен маршрут. 

Припомяме, че през уикенда зверска тапа се образува и на булевард „България”, в участъка между кръстовищата с улица „Победа” и „Васил Априлов”. 

Невиждана тапа в Пловдив в събота! Булевард „България” е блокиран СНИМКИКолоните от коли са и в трите ленти за движение

Колоните от коли бяха и в  трите ленти за движение и започваха още от светофарите между булеварда и улица „Победа”. Причината за жестокия трафик бе ремонт на ЕВН, който стартира от днес. 

Изводът - карайте колело и оставете колата. В това няма нищо лошо - хем ще спортувате, хем ще се придвиждате по-бързо, "наслаждавайки" се на абсурдната гледка около вас.