Напълно възможно е да се направи кеч шоу в Пловдив. Това заяви Александър Русев, който е родом от Пловдив. Той наблюдава срещата между Локомотив и Лудогорец на Лаута в Пловдив, спечелена от гостите с 3:0.

Кеч звездата е готов да организира зрелището, ако и кметът Иван Тотев е съгласен. Русев очаква от градоначалника да се свърже с него и да обсъдят евентуално събитие в Колудрума.

"Ако кметът има желание, аз съм готов да му дам телефона си и да се разберем", каза пред наш репортер Русев. 

Припомняме, че преди няколко седмици в едно от изданията на развлекателното шоу "Разбиване", излъчено по американската телевизия USA Network, Русев бе награден с ключ от „кмета на Пловдив”. В ролята на Иван Тотев бе влязъл актьор.

Частта с нашенците беше наречена "Гордостта на България" и бе по повод победата на Русев над една от големите звезди на кеча - Ранди Ортън. Русев излезе на тепиха с родното знаме в ръка, под съпровода на националния хим, изпълнен на развален български от самия Ейдън Инглиш. Задача, с която чужденецът се справи изненадващо добре. Русев се качи на подиума, където "кметът" му връчи ключа за града - традиция в Щатите, която наподобява даването на титлата "почетен гражданин" у нас. "Градоначалникът" обяви също, че оттук нататък 26 септември официално ще е Денят на Русев.

По думите на Александър не е лесно да си звезда в кеча.” Ако е така, всеки щеше да е на ринга” , каза той.  

Русев обеща, че на някое шоу ще се появи с фланелката на любимия му отбор Локомотов.

На полувремето на двубоя тази вечер той излезе на терена и получи специален платинен плакет като признание за това, че непрекъснато прокламира по целия свят привързаността си към „черно-белия“ клуб. Русев се съблече, въпреки студа, и показа, че е с фланелка на Локомотив (Пд).

Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, се озовава в САЩ, след като заминава на бригада в Страната на неограничените възможности. Започва да тренира в професионална кеч школа, а за да се издържа, работи в строителството, разнася пици и дори му се налага да спи в колата си.