Пловдивчанин откри колата си потрошена на паркинга на Кауфланд в Кючука. Бронята и част от подкалника на автомобила били на земята, а ламарините огънати. Това сигнализира потърпевшият до редакцията на TrafficNews.bg

Венци и семейството му са пазарували в хипермаркета в събота. В търговския обект те прекарали около един час. Отправяйки се към колата Венци видял, че превозното му средство Форд Сиера е потрошено. Веднага започнал да търси колата, която го е блъснала. Хора в района разказали, че жена с тъмносиня кола рязко е потеглила и ударила съседа си по паркинг. Дамата била на средна възраст, а автомобилът бил с пловдивска регистрация.

Мъжът сигнализирал за случая и до органите на реда. За съдействие се обърнал и към управата на Кауфланд, но за жалост на камерите не се вижда паркингът.

Инцидентът е станал в събота, между 2 и 3 часа. Венци моли всеки, който е бил свидетел на инцидента да сигнализира.

„Надявам се да се намерят свидетели, за да намеря виновния автомобил. При липса на друго превозно средство по време на ПТП, застрахователите не могат да ми изплатят обезщетение. Не е приятно да ти увредят собствеността и  да избягат. Надявам се и шофьорката, ако има съвест, да се свърже с мен. Идват празници, а разходите за ремонт никак няма да са малко. Моля помогнете”, пише потърпевшият пловдивчанин.

Ако имате информация за инцидента, може да се свържете с редакцията на TrafficNews.bg на следният телефон 0700 10 248  или на мейла ни: redaktor@trafficnews.bg