Пловдивчанка издирва колата си чрез социалните мрежи. Автомобилът, марка ауди, бил паркиран пред жилищната кооперация на жената, а автоджамбази го похитили преди две седмици. Жената е подала сигнал в полицията и осигурила времеви толеранс, за да бъде извършено разследване, но резултати все още няма.

Затова тя решава да вземе нещата в свои ръце и публикува сигнал в социалната мрежа. Освен, че се надява някой да има информация за колата, жената пише и с превантивна мярка - съвет към пловдивчани да пазят автомобилите си, особено по-скъпите.

Ето и апела, отправен от жертвата на автокрадците:

"Здравейте на всички! Преди две седмици ми откраднаха колата, буквално на входа на кооперацията, в която живея в Пловдив. Вероятно много закъснях с качването на снимки и споделянето на тази информация, но предвид зачестилите такива случаи, мисля че масовата информираност на хората, с цел предпазна мярка, не е излишна никога.

Все пак, ако някой с нещо би могъл да съдейства или да даде насока, ще съм благодарна. Уведомила съм съответните инстанции веднага... но както можете да предположите, няма никакво развитие... Взимайте предпазни мерки и се погрижете за безопасността на автомобилите си.", завършва жената. 

Читатели веднага се намесват, за да посъветват собствениците на луксозни автомобили да си осигурят сигурни гаражи под ключ.

Има снимки и на джантите на аудито - 17", 6 лъчови. Информацията за тях е предоставена, в случай че колата вече е разфасована и се продава на части. 


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg