Гамени избягаха без да си платят горивото от пловдивска бензиностанция и едва не прегазиха служителката, която ги обслужвала. Екшънът се е разиграл преди минути на бензиностанцията на "Петрол" на бул. "Найчо Цанов". Автомобилът е влачил жената няколко метра, а след това е избягал. Служителката е откарана в болница, тъй като е имала рана на главата. 

Инцидентът е станал пред очите на пловдивчанин, който зареждал на съседната колонка. Пред него бил спрял сребрист "Опел Астра", в който пътували млади мъж и жена и водачът поискал да зареди за 40 лева. Бензинджийката напълнила резервоара му и младежът зад волана й предложил да плати на място, тъй като имал точни пари. Извадил няколко банкноти, служителката протегнала ръка да ги вземе и в същото време той потеглил с мръсна газ. Колата повлякла жената, която загубила равновесие и паднала. Започнала да се търкаля на асфалта,  при което си ударила главата. 

Очевидецът й помогнал да се изправи и се обадил на 112. На място пристигнали линейка, два полицейски патрула и СОТ, тъй като жената успяла да натисне паник бутона.  

В момента полицаите свалят записите от охранителните камери на бензностанцията, за да могат да установят собственика на опела. 

Пострадалата има травма на главата и е открана в УМБАЛ "Свети Георги".

Полицията в областта е вдигната на крак и издирват бегълците!

Очаквайте подробности!