15-годишната пловдивчанка, която удари служителка в дрогерия  в Кючука, се опитала да открадне козметика от магазина. Това сигнализираха читатели на TrafficNews.bg, които са запознати със случая.

Това било и причината за побоя. Припомняме, че девойката бе отведена в ареста, след като удари 24-годишна пловдивчанка, служителка в магазин за козметика на Събота пазара. Потърпевшата направила забележка на девойката, а тя започнала да се държи грубо и последвал удара. Инцидентът е станал пред погледите на клиентите на магазина.

Веднага е била повикана полиция и агресивната тийнейджърка отведена в близкото районно.

От прокуратурата съобщиха за TrafficNews.bg, че по случая е образувано бързо производство за хулиганство. Още седмица ще продължи разследването и чак тогава ще се прецени, как ще се процедира с непълнолетната пловдивчанка.

В отделна преписка се разследва и подозренията за кражба. Правят се проверки кога и как е станало престъплението, изземват се записи от камерите.

След справка стана ясно, че до момента 15-годишната Ангелова е без провинения. Тя е с чисто съдено минало. Оказва се, че това е първото провинение на пловдивчанката. 

Припомняме, че побойничката В. Ангелова е възпитаничка на едно от елитните училища в града под тепетата. Предпочита култовите заведения и като всеки един тийнейджър обича селфитата в тях.

Побойничката от Кючука – възпитаничка на елитна гимназия СНИМКИ