Пловдив пулсира в ритъма на любовта и през 2018-та година! Десетки влюбени двойки успяха да развълнуват пловдивчани през изминалата година. Опиянени от любов пловдивчани положиха неимоверни усилия и  паднаха на колене пред любимите си, за да чуят заветното „Да“. Едни го направиха на сцена пред многохилядна публика, други на борда на самолет, а трети пред родилното отделение.  Истории с щастлив край, точно като в приказките. И не ли е именно това мечтата на всяко едно малко момиченце – да срещне своя принц на бял кон и той да я носи на ръце до края на живота си. Можем да обобщим, че през годината ви разказахме много такива пловдивски приказки. Замъците са заменени от тепета, принцовете са просто влюбени мъже, а принцесите са техните избраници.

Ето и малка част от пловдивските приказки, разтуптели най-вече сърцето на двама млади, врекли се в любов, както се казва „докато смъртта ги раздели“. А с тяхното щастие заразили и хиляди други, станали свидетели и прочели за тяхната любов…

Започваме с две уникални предложения за брак на Античния театър! Не само заради многобройната публика, но и заради уникалната атмосфера просто нямаш друг избор освен да кажеш „Да“!

Първото предложение бе направено през месец юни на концерта на Графа. Шоуто започна първо на трибуните, след като още преди излизането на музикантите част от трибуните дружно заповтаряха рефрена "горчиво, горчиво".

Графа преобрази Античния театър с впечатляващо шоу СНИМКИКварталните джентълмени на Влади Ампов и момичетата от ЛаДиДа докараха до екстаз феновете си в Пловдив

Античната сцена и очакваното зрелище вдъхновиха млад мъж да направи предложение за брак на своето момиче. Малцина чуха емоционалните му думи, много повече зрители аплодираха ясното "да" на изненаданата млада дама. Щастливият край на ритуала накара секторите да обединят глас и заедно да поискат целувка от влюбените.

Друг млад мъж пък се вдъхнови от изпълнението на Горан Брегович през септември. На фона на един инструмента млад мъж коленичи и подаде пръстен на любимата си в горните сектори на Античния. Хората наоколо се развикаха "горчиво" и разбира се последва щастлива целувка.

Горан Брегович взриви Античния, три хиляди пеят и танцуват на златните хитове СНИМКИПо време на концерта долетя и предложение за брак

Друго уникално предложение направи млад татко на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в УСБАЛАГ „Селена“. Той застава на колене пред любимата си след раждането на първородната им дъщеря, а тя без да крие радостта и вълнението си, веднага отговаря положително. 



Борислав и Христина се запознават в София и са заедно от 3 години. Той планува предложението от известно време, а за изпълнението му се доверява на своите близки, които бяха не само свидетели и помощници, а се превърнаха и в участници във важното събитие.

Роди се Катерина, а майка й получи невероятно предложение за брак в пловдивска болница СНИМКИБорислав застава на колене пред любимата си Христина след раждането на първородната им дъщеря

Продължаваме с любовната приказка на Боряна и Ники, която се разигра на Главната улица. Влюбеният мъж решил да направи предложение на любимата си на стълбите на Каменица.С помощта на приятели подготвил огромен по размери плакат с надпис „Боряна, ще се омъжиш ли за мен?” и го поставили на стълбите. 

Романтика заля Главната! Предложение за брак събра погледите на минувачите ВИДЕОНики и Боряна и тяхната любов от пръв поглед

Не след дълго влюбената двойка пристигнала на уреченото място, а Ники паднал на колене пред своята любима и задал най-важния въпрос  – „Ще се омъжиш ли за мен?”. Разбира се, отговорът бил "Да"!

Друг пловдивчанин също избра Главната улица, за да изненада любимата си. Николай падна на колене на Мартина на Римския стадион.

Пловдивчанин изненада любимата си с невероятно предложение за брак ВИДЕОЛюбовта помежду им пламва преди две години

Николай от дълго време е обмислял как да изненада любимата си Мартина. С помощта на свои приятели, решават това да стане на Римския стадион. Там младите пловдивчани украсили с балони и надписи „Обичам те” парапетите. Приятелки на Мартина й се обадили, че ще я чакат там. За щастие и тази приказка завършва с щастлив край!

Известният пловдивски фотограф Мирослав Чобанов също направи предложение за брак за своята любима Юлка през изминалата година , и то по особено романтичен начин.

Той изненадал жената на сърцето си по време на друго изключително важно за него събитие - сватбата на сестра му.

Топ фотограф от Пловдив с уникално предложение за брак ВИДЕО и СНИМКИМирослав Чобанов запали пожар в сърцето на своята любима, която въпреки че е инспектор в пожарната, не може да го угаси

Пловдивчанинът Атанас Игнатов също избра сватбата на сестра си, за да предложи брак на своята половинка Ани Механджийска.

За голямата изненада, която готвил младият мъж от Пловдив, знаела булката и най-близките му, които били изключително щастлива, че на този толкова важен, радостните събития ще бъдат не едно, а две. 

Всичко се случило, когато на дансинга се събрали всички неомъжени дами, за да могато по традиция да хванат булчинския букет. В момента на хвърлянето обаче, булката се обърнала и се затичала към красивата и нищо неподозираща Ани, давайки букета в ръцете й.

Пловдивчанин накара сърцето на любимата му да забие лудо с неповторимо предложение за брак ВИДЕОГолямата изненада Атанас спретнал на сватбата на сестра си

В този момент на сцената се появил Атанас и на фона на романтична музика застанал на колене пред своята любима с пръстен в ръка, а гостите избухнали с радостни викове и ръкопляскания. 

Без много, много да му мисли, щастливата до безумие Ани отговорила със заветното "да" и не могла да скрие сълзите си от радост. 

Малко по-нестандартна пък е любовната приказка на Красимир и Христина, тъй като е високо в небето. Пловдивчанинът Красимир Кайпаков решил да поиска ръката на възлюбената си Хриси по нетрадиционен и запомнящ се начин. Започнал да планира романтичния акт внимателно, като първото, което избрал било мястото - в самолет. 

Двойката, която от скоро живее заедно, се качвила на самолет от летище София до Франкфурт. Пловдивчанинът спретнал стройна организация, в която въвлякъл екипажа на самолета.  

"Екипажът на самолета ми съдейства много. Капитанът помоли за вниманието на всички пътници и тогава аз тръгнах към нея, паднах на колене и я попитах: “Ще се омъжиш ли за мен?" и тя каза “Да” с голяма усмивка на лицето", споделя развълнувано Краси.

Вижте и видео от уникалното предложение:

Любов високо в небето: Пловдивчанин предложи брак на приятелката си по време на полет ВИДЕОБъдещата булка падна обятията на Краси със заветното “Да!“

Собственикът на сватбен ресторант „Филипополис” към хотел SPS  Емил Христозов също приключи с ергенския живот през 2018 и поиска ръката на своята голяма любов Вили, която е управител на известен ресторант под тепетата. 

 

Самото предложение било повече от специално. Красивият годежен пръстен бил поднесен в шоколадово суфле, под звуците на специална музика.

Пътят Пловдив - Хасково се оказа 140 км за пловдивчанин, бързал да предложи брак на любимата сиСобственикът на сватбен ресторант „Филипополис” Емил Христозов поднесе пръстен в шоколадово суфле, под звуците на специална музика

Един от най-желаните ергени на Пловдив - Ерол Садъков също предложи брак на своята любима през измината година. Предложението за брак е направено на върха на Айфеловата кула във френската столица Париж. Избраницата на Ерол е студентката Христина Вутова. Той е заедно с нея от 5 години. 

Най-желаният ерген в Пловдив се сгоди СНИМКИТой предложи на своята любима на върха на Айфеловата кула

Пловдивчанката Гебриела Пеева, която е част от известното трио "Сопрано", също получи така чаканото предложение за брак и то по особено романтичен начин.

Нейният любим я изненадал по време на романтично пътешествие в Барселона, а за подготовката на романтичния жест се доверил на нейните близи приятелки - гласовитите Петя и Биляна, които също са част от звездното трио и пазили до последно тайната за предложението. 

Габи от пловдивското трио “Сопрано“ се сгоди в БарселонаГласовитата изпълнителка отговорила със заветното “да“ на най-високата точка на площад Каталуния

Приятелят на Габи паднал на колене пред своята любима с красива малка кутийка в ръка, а тя не могла да скрие сълзите си от радост. За повече доза романтика, всичко това се случило на най-високата точка на площад Каталуния, където двамата влюбени били обградени от изящна гледка.

Ваня Георгиева от Асеновград, която е бивша адреналинка от предаването "Господари на ефира" получи предложение за брак от нейния любим Антонио и то не къде да е, а на най-романтичния гръцки остров - Санторини.

Бивша адреналинка от Асеновград се сгоди на най-романтичния гръцки остров СНИМКИВаня Георгиева каза “да“ на любимия си Антонио на фона на неповторима гледка