На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили да се разходят по центъра на Пловдив.

Главната улица на града потъна в романтика благодарение на уникалния жест, който направи Ники към своята любима Боряна.

От дълго време той обмислял как да поиска ръката на жената на живота си. С помощта както на негови, така и нейни приятели те решили това да стане на стълбите на Каменица.

Сръчните младежи подготвили огромен по размери плакат с надпис „Боряна, ще се омъжиш ли за мен?” и го поставили на стълбите. Това не се понравило особено на охраната, която поискала да ги изгони от мястото, но след като поговорили с тях, всичко се подредило и минало по план. 

Момчетата и момичетата се наредили с широки усмивки около плаката, с което привлекли вниманието на куп минувачи, които заедно с тях притаили дъх и зачакали, за да разберат коя всъщност е Боряна.

Не след дълго влюбената двойка пристигнала на уреченото място, а Ники паднал на колене пред своята любима и задал най-важния въпрос  – „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Предложението станало под звуците на романтична музика и усмивка грейнала на лицето на момчето, когато Боряна изрекла така чаканото „Да”. Приятелите и зрителите, които подкрепили с бурни овации притесненото момче, също станали част от голямата изненада.

Боряна е от Кържали, Ники е от Хисаря, но и двамата работят и живеят тук в Пловдив, където се и запознали. Те съжителстват заедно отскоро, но са олицетворението на любов от пръв поглед.