На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили да се разходят в прекрасната петъчна вечер в центъра на Пловдив. Точно в 20 часа на Римския стадион един млад пловдивчанин поиска ръката на момичето на сърцето си.

Николай от дълго време е обмислял как да изненада любимата си Мартина. С помощта на свои приятели, решават това да стане на Римския стадион. Там младите пловдивчани украсили с балони и надписи „Обичам те” парапетите. Приятелки на Мартина й се обадили, че ще я чакат там.

Когато младото момиче пристигнало на уреченото място, точно в 20 часа, вместо приятелките й, вижда Николай. Макар и притеснен, младият мъж паднал на колене и задал  най-важния въпрос в живота си – „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Без всякакви колебания отговорът бил „ДА”. В този момент се появили и приятелите на двойката, които безкрайно много ги обичат.

Мартина и Николай са от Пловдив. Тя е на 22 години и е студентка в града под тепетата. Той е на 25 години и също е на финала на своето обучение. Любовта помежду им пламва преди две години.