Античният театър се пръска по шевовете - големия балкански музикант Горан Брегович се появи на сцената под тепетата. Повече от 3000 души изпълниха редовете, дошли, за да чуят златните хитове на композитора. Има хора и по пътеките, които вече танцуват и пеят със момчетата от Оркестъра за сватби и погребения и българските певици сестри Радкови.

Началото на концерта бе уникално - всички от оркестъра направиха флашмоб. Те се бяха скрили сред публиката и един след друг се изправиха и засвириха. Хората буквално полудяха и бяха на крака.

Първото парче бе от албума Писма от Сараево. Във второто Брегович, който е в традиционния си бял костюм, бе вплел мотиви от Катюша.

Не липсваха изненади. По време на концерта долетя и предложение за брак. На фона на един инструмента млад мъж коленичи и подаде пръстен на любимата си в горните сектори на Античния. Хората наоколо се развикаха "горчиво".

Припомняме, че концертът на Брегович преди два дни, бе отменен поради технически проблем. Легендарният музикант ще се качи на сцената на 30 септември. 

Изненада! Отмениха концерта на Горан Брегович в Пловдив минути преди началотоЗа сега информацията гласи, че има “технически проблем“