Пежо удари пешеходка на пътеката на кръстовището на бул. „Санкт Петербург“ и „Лев Толстой“ пред „Ескалибур“ преди минути. 

Жената лежи на платното, а на място току-що пристигнаха две линейки - втората е изпратена, защото първата попаднала в задръстване. В едната от тях качиха жената, а другата си тръгна. Все още няма информация за състоянието на пострадалата. Тя е в съзнание, има силни болки в десния крак.

Зад волана на пежото е била млада жена, твърдят очевидци. Момичето е пресичало по диагонал, тичайки от спирката пред Кучешката площадка. Шофьорката, която е шофирала пежото, е правила десен завой. По колата няма следи от удара. Тестът за алкохол, направен на водачката, е отрицателен. 

Полиция отцепва района. Заради ремонт в района на кръстовището движението се извършва само в едната лента. Това е и една от причините за произшествието. Миналата седмица там също имаше сериозна катастрофа с пострадали. 

В момента заради дъжда видимостта в района е намалена. От TNS.bg съветваме водачите да шофират с повишено внимание в района и да ограничат скоростта. 

Видео от инцидента вижте в емисията на TNS TV:


Още новини четете ТУК

TNS.bg