Нов случай на агресия на пътя разбуни духовете в социалните мрежи. Шофьорка публикува клип и снимки от инцидент, който според нея е станал заради таксиметров шофьор. Жената разказва, че докато шофирала на „Цариградско шосе” в столицата, била засечена от въпросното такси, което се опитало да я избута от пътя.

„Таксиджията долетя от някъде зад мен и удряйки автомобила ми от лявата страна, се опита да ме избута от пътя. За съжаление аз нямаше къде да избягам, защото карах в дясната лента, а до мен има тротоар и хора на него. И така се бутахме с опрени автомобили един в друг продължение на 100 метра. След това той ме изпревари и спря пред мен и слезе да се разправи в ръкопашен бой с мен”, разказва жената във фейсбук профила си.

На друго мнение обаче е таксиметровият шофьор. Той смята, че не в него е вината за инцидента. След гневния пост на жената той също публикува обвинително съобщение. Според него жената е карала с бясна скорост по софийския булевард и преди да се стигне до инцидента, го е засякла два пъти.  Според мъжа думите му ще бъдат потвърдени както от клиентката, която в този момент е била в таксиметровия автомобил, така и от записите на камерите на булеварда.

Ето и видео, заснето от жената след инцидента: