Запечатаната бензиностанция "Мусчо" на входа на Асеновград е продавала горива на цени по-ниски от тези на бензиностанциите на бизнесмена Веселин Марешки. Фирмата "Мусчо 2005" е собственост на бившия футболист на "Ботев" и ЦСКА Дормушали Сафет Саидходжа, по известен като Муши. 30-годишният спортист от турски произход е бил център нападател в отбора на червените.  

Обектът бе затворен по време на специализираната операция, която се провежда в цялата страна.  Целта е пресичане на престъпни практики, използвани от търговците - укриване на ДДС и продажбата на некачествено гориво. В операцията участват служители на МВР, НАП,  Агенция „Митници“, ДАНС и Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.

В бензиностанцията на Муши полицаите и данъчните са намерили  допълнително монтирана цистерна, която липсва в схемата на бензиностанцията, но е свързана с нивомерна система. Открито е и електронно устройство, свързано с електронна система фискална памет (ЕСФП), за която се предполага, че се използва за манипулиране на данните, подавани към НАП. Установено е наличие на приблизително 4000 литра гориво, за което не са представени документи и има разлика в отчета за наличното количество. 

Цените, на които са се търгували горивата са най-ниските в цялата област, коментира зам.-директорът на полицията комисар Георги Георгиев. Евро дизел - 1,54, бензин  А95 H - 1,77, газ - 0,77 лв. Тези цени са дори под дъмпинговите на новите бензиностанции на варненския бизнесмен Марешки. 

ДОСИЕ

Дормушали е роден на 16 май 1986 година.  Изключително е популярен в родния си Асеновград, където преди време можеше да бъде видян да зарежда колите на клиентите си, а след това да раздава автографи.  Освен от бизнеса с гориво, семейството на Муши продава на едро павета.
Муши бе един от първите младежи в Асеновград, който се появи с поръчков Мерцедес CLS 55 AMG за 200 бона, с регистрационен номер MUSHI 9999.
През 2007 Саидходжа пак влиза в новините, но този път като спасител - на 2 януари той измъкна с джипа си от преспите край старозагорското село Богомилово закъсал автобус с 15-ина души.
По-късно, през 2014 година името му е набъркано в нов скандал - задържан е по подозрение за източване на кредитни карти.  Доказателства обаче не са събрани и той е освободен. 
Вижте видео с подробности за акцията:
Дормушали Сафет Саидходжа - Муши:
Затворената бензиностанция:
За операцията съобщи зам.-директорът на полицията комисар Георги Георгиев:
TNS.bg