Да се наслаждаваш на красиви забележителности и луксозни марки - коя истинска жена не си мечтае за подобно нещо? За щастие, градът, в който живеем, предлага и двете. Пловдив не е само древност и култура, Пловдив е и първокласни магазини с над 100 топ марки, всичките ситуирани в Мол Марково тепе. И на всичкото отгоре точно сега световните марки са на много атрактивни цени! Това са вече цели 3 причини да си "заплюете" 13, 14 и 15 юли и да се отдадете на едно неудържимо, шеметно, лудо пазаруване!

Точно тогава - на 13, 14 и 15 юли, търговският център организира „Шопинг тур в Мол Марково Тепе". Ако обожавате да пазарувате изгодно и нямате нищо против да печелите награди, това е вашето време! Забавлявайте се и релаксирайте, докато шопингувате до припадък! Възползвайте се от щедростта на популярни марки, които предлагат дрехи от колекциите си на намалени цени!

Не е нужно непременно да имате несполучлив брак или драматични обрати в службата, за да се отдадете на шопинг терапията. Просто отделете малко време, направете покупки от минимум 3 магазина на минимална стойност от 10 лева за всяка касова бележка и можете да спечелите гифт карта за пазаруване в мола на стойност 50 или 30 лева. Как точно ще се случи това, разберете от Официалните правила на играта Шопинг тур в Mол Mарково тепе.

3 дни пловдивчани и гостите на града ще печелят награди, докато шопингуват - това е! За изпускане ли е?